Historiek

Steven Martens en Ruth Brijs werden in 1997 door de Fiduciaire Moores Rowland aangezocht om de business unit “Human Resources Consulting” op te zetten. Deze fiduciaire was met 13 regionale kantoren in België een toonaangevend kantoor op vlak van financieel en boekhoudkundig advies naar de KMO. De opdracht van Steven en Ruth was de uitbouw van breed pallet aan HR-diensten: rekrutering & selectie, training en opleiding, organisatieadvies. De Fiduciaire Moores Rowland onderging in 1997 een naamsverandering en werd MRA (Moores Rowland Advies). In 1998 werd het bedrijf overgenomen door Deloitte & Touche. De HR-activiteiten werden verder uitgebouwd tot een professioneel team van 20 medewerkers.

In 2001 besliste Deloitte & Touche om alle consultingactiviteiten af te stoten. Dit was het moment om Martens & Brijs op te richten.

Gedurende 8 jaar bouwt Martens & Brijs een solide reputatie uit als betrouwbare partner in HR-dienstverlening. In 2009 stapt Steven Martens uit het bedrijf om te focussen op een nieuwe wending in zijn carrière. Martens & Brijs gaat een financiële alliantie aan met FR&P. Ruth Brijs blijft zaakvoerder en bouwt verder aan een succesvol verhaal. Het team wordt uigebreid met enkele nieuwe medewerkers, partnerships met externe partijen worden versterkt en kantoren worden geopend in Diegem, Kontich, Gent en Moorsele.

Solliciteer spontaan

Solliciteer op één van onze vacatures

Martens & Brijs nv gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses. Onze privacy policy kan je hier lezen: