Actuele vacatures via RSS

RSS-feed met de laatste actuele vacatures met je eigen instellingen

Als je elke dag naar https://www.martensbrijs.be surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Als er een interessante vacature bij zit, klik je simpelweg op de kop, die je naar de betreffende pagina brengt. Je kunt zelf je RSS-feed bepalen door onderstaand de bij jou passende instellingen op te geven. De vacatures die je daarna ontvangt zullen passen bij deze instellingen.

Filter instellingen

Het volgende webadres geeft de RSS-Feed:

On-line / webbased RSS-readers

Johan Van Deursen - Cryns

Cryns Carrosserie Center

Johan Van Deursen (Afgevaardigd Bestuurder)

"Intussen werk ik meer dan 12 jaar met Martens & Brijs samen als vaste partner voor onze aanwervingen. Hun aanpak kan ik typeren als persoonlijk, no-nonsense en op het niveau van de klant. Met een empathisch vermogen op vlak van bedrijfsvoering en –cultuur. Via Martens & Brijs haalden we diverse goede, en helaas ook een paar mindere, medewerkers aan boord. Voor mij een lange termijn partner om mee te bouwen en op te bouwen."

ANSI - TALUH

Peter DE SUTTER (Voorzitter)

"Met het ons kenmerkende gezonde wantrouwen ten opzichte van ‘consultants’ werkten we een 8-tal jaar terug voor het eerst samen met Martens & Brijs. We zaten snel op dezelfde golflengte en dit heeft geleid tot een efficiënte en aangename samenwerking. Martens & Brijs is sinds jaren onze rechterhand in HR. Typisch voor hun aanpak: rechttoe, rechtaan, correct, transparant, flexibel om bij te sturen waar en wanneer nodig. Nooit het gevoel dat het om de factuur gaat. Overtuigd van een échte aanpak op maat, die écht rekening houdt met onze échte behoeften en onze eigenheid."

Vlaamse Opera vzw

Nick Cuyvers (HR Manager)

"Ik leerde Martens & Brijs kennen als sollicitant op zoek naar een nieuwe uitdaging. De zeer persoonlijke, doelgerichte en onderbouwde manier van werken hebben er voor gezorgd dat ik ook als HR Manager hen steeds beschouw als mijn eerste aanspreekpunt als er externe expertise nodig is. Ze staan garant voor een eerlijke, accurate en duidelijke screening van kandidaten. Nieuwe werknemers kunnen we vaak beter onthalen en opleiden eens we weten wat hun sterke en zwakke punten zijn. Hun aanpak: persoonlijk, doelgericht, open, flexibel, intelligent, gestuctureerd, menselijk en betrouwbaar. "

MINT Europe NV

Vercammen Sonja (Managing Partner)

In onze business zijn vakkennis en expertise belangrijk maar ook heel wat (inter)persoonlijke vaardigheden zoals assertiviteit, leiderschap, overtuigingskracht en standvastigheid. Met grote verwachting en met een flinke portie gereserveerdheid startten we in 2010 de samenwerking op met Martens & Brijs. Intussen hebben we 3 individuele coachingtrajecten achter de rug en volgt eerstdaags de 4de. Typerend in hun aanpak: grondigheid, open communicatie en een holistische benadering van de coachee met focus op een duurzaam resultaat. Martens & Brijs is voor ons een excellente partner voor het versterken van het menselijk potentieel van onze organisatie.

Solliciteer spontaan

Solliciteer op één van onze vacatures

Vacatures in de kijker
inHeule (Kortrijk)
inMortsel
inSint-Pieters-Leeuw